Fotografia de Marulah Fotografía

La Primera Catalana Masculina ha marxat cap a Saragossa després que el Fénix "B" guanyés la final a Tarragona per un clar 14 a 41 i fes bona la seva condició de primer classificat de la fase regular.

Els tarragonins es van veure superats des de l'inici pels visitants, que en el quart d'hora inicial ja havien aconseguit tres assajos transformats per escapar-se 0 a 21. No va ser l'última anotació de la primera meitat, ja que un drop i un cop de càstig de Daniel Escolá van aixamplar la distància.

Una distància que va créixer al minut 49 amb la quarta marca aragonesa que deixava vist per sentència el partit. El Tarragona no va voler acabar la temporada sense anotació i va sumar dues marques abans del final del partit, que juntament amb un nou try dels de blanc dibuixava el definitiu 14 a 41.

Amb aquest marcador s'arribava a la conclusió de la final i el Fénix es coronava campió de la Primera Catalana per primera vegada.