El CN Poble Nou "C" es proclama campió de la Tercera Catalana

Fotografia de A.Fernández-Fotografía

Campions!

La corona Tercera Catalana de la Tercera Catalana ja té amo i senyor. El CN Poble Nou"C" va proclamar-se campió de la lliga el passat dissabte a la Mar Bella després de derrotar el Rugby Empúriabrava Matcarrelage per 27 a 20 a la final.
La graderia del camp barceloní va vibrar amb el triomf dels seus i amb un enfrontament molt renyit entre els dos millors equips de la temporada regular, doncs tant el tercer equip del Poble Nou com el conjunt de l'Alt Empordà només havien cedit una derrota en tota la fase regular i tant sols 2 punts de bonus de més donaven el liderat als barcelonins.

poblenou_navata_rugbycat

Els barcelonins van enfur-se el títol / A.Fernández Fotografía


L'enfrontament de la final va veure com els locals es posaven per davant 12 a 5 en una primera fase, seguit d'una remuntada dels Gripaus que agafaven la iniciativa per 12 a 13 a la segona meitat. La reacció dels poblenovins va arribar i donaven la volta al resultat per agafar un avantatge de 22 a 13 en l'últim quart de matx.
Un assaig per bàndol deixava el marcador amb el 27 a 20 definitiu que certificava el CN Poble Nou "C" com a campió de la Tercera Catalana, la primera de les lligues masculines sènior que jugava una final enguany. Els playoffs vesteixen les grades dels camps de rugby catalans, i la Mar Bella ha sigut el primer camp en viure l'emoció d'una final aquesta temporada.
Acta del partit
Galeria d'imatges

logo NUEVO fedeRACIO CATALANA RUGBY fondo NEGRO

Contacta amb nosaltres