El CEU es proclama campió de la Primera Catalana

Fotografia d'Edu Rois

Campiones!

El CEU va aixecar dissabte  la copa de campiones de la Primera Catalana. El conjunt barceloní va assolir aquesta fita després de derrotar 17 a 7 el VPC Andorra XV en la final celebrada al les Pistes Universitàries de la UB, el Sitari, la casa del CEU.

ceu_vpc_rugbycat

El CEU va tombar un combatiu Andorra / Edu Rois


Com era de preveure, la final va ser un enfrontament ajustat entre els dos primers classificats de la fase regular, amb un CEU que no va trencar el partit definitivament fins els últims minuts del partit, quan un assaig local va posar el 17 a 7 al marcador.
Així, l'equip blanc i vermell s'adjudicava la copa de campiones després d'una gran temporada en què havien acabat líders de la lliga perdent només dos partits. Precisament una de les derrotes havia arribat a Andorra, per 17 a 5, mentre l'altra l'havien encaixat a Vic. Les barcelonines s'han mostrat intractables a casa, on han guanyat tots els partits inclosa la semifinal, en què van superar el Tarragona per 19 a 5.
andorra_ceu_rugbycat

Barcelonines i andorranes van oferir un entretingut partit / Edu Rois


A només dos punts de les campiones havia acabat l'Andorra la temporada regular, guanyant el mateix nombre de partits que les campiones en la primera campanya que competien a Catalunya. El VPC havia superat 24 a 0 el Sitges a les semifinals, però en el darrer partit no van poder amb el CEU, flamant vencedor de la Primera Catalana.
Acta del partit

logo NUEVO fedeRACIO CATALANA RUGBY fondo NEGRO

Contacta amb nosaltres