El Club Esportiu Universitari, el CEU, va convertir-se dissabte en el darrer participant de la Divisió d'Honor Catalana Vueling.

Els barcelonins van aconseguir la fita derrotant el Castelldefels a casa en el partit ajornat de la cinquena jornada del Grup 3 de la fase prèvia.

El CEU va trencar el partit a la segona part, després que s'arribés al descans amb un lleuger avantatge de 10 a 5 per als locals. A la represa, però, un assaig i un cop de càstig matiners van donar als universitaris una renda de 13 punts que ja no van deixar escapar.

Dues marques més locals i una per part del CRUC van deixar el 30 a 10 definitiu i l'alegria del CEU de ser a la Divisió d'Honor Catalana i la resignació del Castelldefels, finalista la temporada passada però que enguany serà a la Primera Catalana.

La DHC Vueling, que comença el cap de setmana de l'11 i 12 de desembre, comptarà amb el RC Vilafranca, el Barça "Blau", els Cocodrils RSV, els Senglars de Torroella, el Sabadell RC, el Quebrantahuesos RC, l'INEF Lleida, el Químic ER i el CEU.