La Divisió d'Honor Catalana Vueling ja té cinc candidats al títol de campió després que el CEU certifiqués la seva classificació per als playoffs aquest passat diumenge.

El conjunt barceloní va jugar el partit ajornat de la jornada 9 al camp del Lleida, i contra un rival directe com l'INEF, els del Sitari van treure un important triomf per 13 a 15 a la Caparrella. 

Així, l'equip blanc i vermell s'assegura una plaça a les eliminatòries per al títol juntament amb Químic, Gòtics, Barça "Blau" i el mateix Lleida i deixa tan sols un lloc lliure per als quarts de final.

El que millor ho té per assolir aquesta posició és el Sitges, que depèn de si mateix per classificar-se. Els seus rivals són el Quebrantahuesos aragonès i els Cocodrils (que encara han de jugar un partit ajornat).

Ambdós equips han de sumar tots els punts i esperar que els sitgetans perdin els dos enfrontaments que els resten per ser als playoffs. Si no és així, el Sitges (que visita els Quebrantahuesos dissabte) es convertirà en el sisè equip en dansa per intentar ser campió de la DHC Vueling.