Fotografia de Monste Valcarce

La segona jornada de la Divisió d'Honor Catalana Vueling comença a dibuixar el panorama en algun dels quatre grups, amb Químic, Sitges, Mataró i Tarragona al capdavant del Grup A, B, C i D respectivament.

Grup A

El primer grup de la DHC Vueling ha vist com acabava el cap de setmana amb el Químic, un dels conjunts destacats de la passada edició, líder. Els barcelonins van guanyar amb fermesa al GEiEG a Girona, amb un resultat de 16 a 64 destacant el doblet de Lorenzo Gimeno i Arnau Elias que aportaven marques per sumar el bonus ofensiu.

A Granollers, Spartans i Manresa van empatar a 17 en un enfrontament que els manresans van començar per davant amb dos assajos en deu minuts però que els locals van ser capaços de remuntar fins l'empat final. Per la seva banda, el Sant Cugat "B" aconseguia un còmode triomf contra el nouvingut Cervelló per 89 a 0.

Grup B

Al Grup B conviuen al davant de la taula dos equips, Sitges i Barça Blau, que encadenen dues jornades amb victòries amb bonus ofensiu i que es trobaran la propera jornada a Sitges per trencar aquest empat.

Pel que fa als enfrontaments d'aquest cap de setmana, el Sitges va assaltar la Foixarda derrotant el Gòtics "B" 10 a 48, mentre el Barça Blau va superar els Senglars de Torroella per 38 a 5, amb hat-trick inclòs de l'arriere Pablo Viglione.

L'últim partit de la jornada va portar el primer triomf del Badalona, que després de perdre clarament en l'estrena a Sitges diumenge va endur-se una revifadora victòria a casa davant del BUC "B" per 34 a 7

55783771_2121793477908461_6871745926101204992_o (1)

Grup C

Tan sols es va celebrar un partit al Grup C de la DHC Vueling, el que van jugar el combinat Osona-Ripollès i els Carboners de Terrassa a Vic. L'equip local va endur-se la victòria per 36 a 12 en un enfrontament que va dominar i així s'estrenava aquesta temporada.

Grup D

El Tarragona és el nou líder del Grup D després de vèncer l'INEF Lleida a domicili en un partit molt empatat que a falta de 20 minuts mostrava un ajustat marcador de 20 a 21. En el tram final, els Voltors van assegurar-se el triomf amb un try d'Oriol Vives i un cop de càstig de Marc Martorell. Així, els tarragonins li prenien el primer lloc als de la Caparrella i se situen líders amb 6 punts.

L'altre matx de la jornada va portar l'estrena dels Cocodrils de Viladecans en aquest 2021. Els de verd rebien a la Torre Roja el Cornellà, que va avançar-se en el marcador a la mitja hora gràcies al peu de Sergi Villaescusa. No va ser fins al minut 59 que Martí Solà va avançar els locals amb un assaig, i a falta de cinc minuts Guillem Sardà va assegurar la victòria per als Cocos per 14 a 3.