El BUC va proclamar-se campió de la Copa Catalana Femenina aquest dissabte. Les Panteres van demostrar ser superiors al CN Poble Nou, i a la Mar Bella les de negre van guanyar per un clar 12 a 45.

L'equip de la Foixarda va fer notar que juguen a una lliga superior i des de l'inici van marcar el ritme del partit i van prendre el protagonisme.

Arrencant al minut 6 amb un assaig de Roser Quílez, el BUC va anotar tres marques més abans del descans, al qual s'hi arribava amb un 0 a 26 gràcies als assajos de Jana Vélez, Stephanie Benites i Sílvia Sicart.

Les primeres en anotar a la segona meitat van tornar a ser les buqueres, al quart d'hora, de la mà d'Iris Egea. Va respondre la capitana poblenovina Sara Mendàvia poc després amb la primera marca de les locals, però les visitants no van aturar-se i amb les anotacions de Lara Cook i Laia Mis arribaven als 45 punts.

L'última paraula, però, va ser per al Poble Nou, que amb un try de Berta Gríful s'acomiadava d'una gran temporada de rubgy a XV a la qual ha posat punt i final el triomf del BUC a la Copa Catalana.