Fotografia de BUC

La Copa Catalana de rugby a VII ja té amo i senyor a la categoria S16: el BUC va proclamar-se campió de la categoria aquest dissabte al Nou Santa Bàrbara.

El club barceloní es va imposar a la resta de rivals que el cap de setmana anterior havien aconseguit la classificació per a la Copa Or; el Sant Cugat "A" i "B", el Barça, la Santboiana, el Sitges, i un convidat, la selecció catalana S16 masculina.

Contra aquests equips de nivell, el BUC va demostrar ser el millor del matí, guanyant els tres partits que va jugar; en primer lloc va derrotar el Sant Cugat "B" 36 a 12, tot seguit va superar el Barça 22 a 21 gràcies a una marca de Joan Iglesias a l'últim minut, i en el darrer enfrontament va vèncer les Bès7ies de Catalunya per 19 a 7.

Mentrestant, a Vilafranca es va jugar la Copa Argent, que es va endur el SEL Vilanova gràcies a la victòria per 17 a 19 en l'últim partit contra el Poble Nou.

Així, el BUC i el SEL Vilanova es convertien en els últims campions S16 de la temporada 2023/24 i s'acomiadaven d'un nou curs de rugby.