El BUC va coronar-se dissabte campió de la Copa Catalana de Sevens masculina. El conjunt barceloní ha estat el millor de les dues jornades i s'ha proclamat vencedor de la copa després de guanyar tots els partits disputats.

Els negres van començar la jornada final al Nou Santa Bàrbara amb la cinquena marxa posada, derrotant el Poble Nou 31 a 5 en el primer partit de la fase de grups. El segon enfrontament també el van dominar, superant el Sitges per 35 a 14 i classificant-se així per a la final.

En el partit definitiu van trobar-se el RC L'Hospitalet, que venia de vèncer el Sant Cugat 31 a 0 i el Barça 24 a 5. El duel entre barcelonins i hospitalencs va resultar ser un partit marcat per les defenses, ja que els de la Foixarda van guanyar per un ajustat 5 a 0.

Així, el BUC tancava la temporada amb el títol de campions de la Copa Catalana de Sevens i se situaven al capdamunt d'un podi completat per l'Hospitalet i el CN Poble Nou, que va superar el Barça 28 a 10 en el duel pel tercer i quart lloc.

 

1
2

 

El mateix dissabte a Castelldefels s'hi va celebrar la Copa Argent, que decidia les posicions finals de la sisena a la desena plaça.

El guanyador de la jornada al camp del Pitort va ser el Gòtics, que va aconseguir tres victòries en els tres partits jugats contra Tarragona, Castelldefels i Manresa. Els Mamut acabaven així la Copa Catalana en setena posició.

 

3