Fotografia de FPM Arquitectura

Una vegada més, el partit entre el BUC i el Sant Cugat no va decebre. Dos rivals que les últimes temporades s'han enfrontat en partits decisius van jugar de tu a tu per endur-se la Copa Catalana Femenina.

I com era d'esperar, el partit va ser molt entretingut. Barcelonines i vallesanes van oferir un matx molt igualat en què va començar guanyant el Sant Cugat gràcies a un try de la capitana Laia Capdevila al minut 18.

Les de la Guinardera van despelgar una gran defensa dissabte, impedint que el BUC anotés fins el minut 35, quan una infracció blanca va propiciar l'assaig de càstig de les Panteres, que just abans del descans veien com Sílvia Sicart anotava una marca per marxar a vestidors 12 a 5 per davant.

buc sancu copa

La resposta santcugatenca no va tardar gaire en arribar, ja que al minut 45 i amb la represa tot just iniciada, Alèxia Gascó assajava per, amb la transformació posterior de Júlia del Val, empatar el partit a 12.

L'equilbri en el marcador va mantenir-se durant gairebé mitja hora, amb els dos equips intentant sense èxit superar les sòlides defenses rivals.

No va ser fins al 71' que el BUC va trencar la defensa santcugatenca, i amb una marca de Rita Sauret s'avançava en el marcador.

Un marcador, 17 a 12, que va acabar sent definitiu i el BUC es proclamava campió de la Copa Catalana Femenina després d'una espectacular final a la Foixarda.