La Divisió d'Honor Catalana Femenina és blaugrana. El Barça no va donar marge a la sorpresa dissabte a la final de la DHC davant la Santboiana i es va coronar campió de la principal lliga femenina per un contundent 68 a 0.

Les culers tenien el repte a la Foixarda de rematar la feina després d'una temporada perfecte, en què havien guanyat els 14 partits disputats (tres de fase prèvia, els deu de la DHC de fase regular i la semifinal), i amb un assaig al minut 1 de Gael Albesa demostraven que no deixarien escapar el títol.

Al try inicial de la mig de melé els van seguir tres de l'arriere Pau León, que en 25 minuts va posar el 28 a 0. Abans del descans, un assaig de Sara Martori i un altre de León sentenciaven ja l'enfrontament, que marxava a vestidors amb un 42 a 0.

278212160_4965723313515449_850630316197420131_n

La segona part no va ser molt diferent a la primera, i als 10 minuts Roberta Cojocariu aconseguia una nova marca per a les barcelonines.

Un cinquè try de León, juntament amb els de Mercè Viñals i Amanda Villa, tancaven el marcador fins el 68 a 0 definitiu, un resultat significatiu del domini que ha exercit el Barça en aquesta Divisió d'Honor Catalana Femenina.

El camí de les culers no acaba aquí, doncs ara l'equip dirigit per Aroa González buscarà l'ascens a la Divisió d'Honor "B", un pas més en la progressió d'aquest grup que ha guanyat dues vegades consecutives la DHC.