La Divisió d'Honor Catalana Femenina va acomiadar-se el passat cap de setmana de l'any. La principal lliga femenina va tancar el 2021 amb el mateix color blaugrana que ha dominat els darrers mesos.

I és que el Barça compta fins el moment amb un ple de victòries en tots els partits jugats. Les noies d'Aroa González han guanyat els set enfrontaments disputats i estan protagonitzant una temporada excel·lent.

Les barcelonines sumen 19 punts i diumenge van derrotar el Gòtics 0 a 43 per acabar l'any amb molt bones sensacions i una convicció clara: repetir el títol de campiones de la DHC.

L'altre partit de la jornada el van disputar Santboiana i Poble Nou en un duel molt ajustat en què van prevaldre les defenses. De fet, el primer assaig no va arribar fins el minut 55, quan Anna Puig va avançar les locals amb una marca.

La resposta barcelonina va arribar poc després, també en forma de try, quan l'ala Judith Bonjorn va empatar el partit a 7. Els minuts finals, d'alta tensió, van resoldre's favorablement per al bàndol santboià, gràcies a la centre Olga López, que en l'últim sospir va anotar un assaig que donava el triomf a les seves per 12 a 7.

D'aquesta manera, la Santboiana pujava fins la segona posició de la taula i es queda a 8 punts del Barça i amb un més que el Gòtics, tercer. Per sota, el Sant Cugat espera amb 7 punts i un partit menys degut a l'ajornament del seu enfrontament amb l'INEF Barcelona, que tanca la classifiació amb 0 punts, per sota del Poble Nou que en suma 6.

Així descansarà la DHC Femenina fins el cap de setmana del 29 i 30 de gener, quan es reprendrà l'activitat amb la cinquena jornada de lliga.