El Barça segueix intractable aquesta temporada 2021/22. Després de guanyar tots els partits de la fase prèvia, les culers han arrencat la Divisió d'Honor Catalana amb mà de ferro, anotant 179 punts sense encaixar-ne cap en dos partits.

Després de vèncer l'INEF en la jornada inicial, l'equip d'Aroa González va superar la Santboiana 70 a 0 en una Teixonera que va gaudir amb els dotze assajos de les culers, líders en solitari amb 10 punts.

De fet les barcelonines s'escapen al capdavant de la lliga gràcies a la derrota del Sant Cugat "B", que va caure 22 a 10 a la Foixarda.

El Gòtics va obrir el marcador amb un try d'Ana Harris al quart d'hora, i tot i que Júlia Moreno responia per a les vallesanes quatre minuts més tard, les Mamut s'avançaven al descans amb un assaig d'Ariadna Antonio.

La represa portava la sentència per a les locals, primer amb un cop de càstig de Nerea Sagasti i després amb una marca de la capitana Paula Domínguez. L'assaig al tram final de la santcugatenca Anna Duch no servia per evitar la derrota visitant i el Gòtics sumava els primers punts a la DHC.

El tercer partit de la jornada portava el duel entre dos equips que no coneixien la victòria: el Poble Nou i l'INEF Barcelona. El derbi barceloní es va decantar ja a la primera meitat del bàndol de la Mar Bella amb els assajos de Vannesa Vargas i Blanca Torras.

Als cinc minuts de la represa Sílvia Julià anotava per donar al CNPN un avantatge de 17 a 0, i tot i que un try de l'ala visitant Maria Toledo apropava l'INEF, la quarta marca local de Pola Kociecka donava el triomf i el bonus ofensiu al Poble Nou.