El Barça i la Santboiana repetiran la final de la Divisió d'Honor Catalana Femenina. Un any després, els dos equips es tornaran a veure les cares a la Foixarda (dissabte 18h) per intentar aixecar la copa de campiones.

El primer equip en aconseguir la classificació va ser el Barça, que va tornar a demostrar estar un graó per sobre del seu rival. Davant el Poble Nou, les culers van guanyar per un clar 78 a 0, marcant el ritme des de l'inici amb els assajos d'Elisabet Vispo i Alba Capell abans del minut 10.

La maquinària blaugrana va passar com una piconadora per la Teixonera, especialment a la segona part, que va arrencar amb un 29 a 0 favorable però les set marques locals van servir per tancar una nova actuació rodona de les jugadores d'Aroa González.

Les barcelonines es trobaran a la final la UE Santboiana, que va superar el Sant Cugat "B" gràcies a un partit molt solvent de la davantera. L'equip de Ricardo Martinena va atacar incansablement a través del seu maul, que tot i que les santcugatenques van defensar amb intensitat, les va desgastar físicament.

Va ser mitjançant el peu d'Ona Monés que les santboianes es van avançar al minut 7, i al 24 Raquel Pelayo anotava el primer assaig al Baldiri Aleu després d'una seqïència de pick&go. Les vallesanes no van rendir-se i Adaia Anglès va retallar distància amb un try, perrò Anna Puig just abans del descans va assajar per donar a les locals un avantatge de 17 a 5.

La represa va portar un Sant Cugat enèrgic i amb ganes de remuntar, i malgrat el conjunt de la Guinardera ho va intentar amb ganes, la defensa blava es va imposar. Un cop de càstig de Monés al 64' posava terra pel mig, però les visitants van trobar el premi a la insistència amb un assaig de Núria Sáez.

Amb el 20 a 10 s'arribava al final de l'enfrontament i la Santboiana es classificava per a la fina contra el mateix rival que la temporada passada les va derrotar a la Foixarda.