La Divisió d'Honor Catalana Femenina ja té dos equips classificats. Són el Barça Rugby i la UE Santboiana, que amb les victòries aconseguides aquest cap de setmana s'adjudiquen una plaça a la principal lliga de Catalunya.

El conjunt blaugrana va derrotar 0 a 25 a domicili el CEU, i amb els 5 punts sumats dissabte ja n'acumula 10 i és el líder del Grup 1 de la fase prèvia. Amb el triomf, les noies d'Aroa González s'asseguren com a mínim la segona posició i per tant un bitllet per a la DHC.

En aquest grup, el millor posicionat per arribar a la fase final és el Sant Cugat "B", tot i que tant l'Andorra com el CEU també tenen possibilitats.

L'altre equip que està d'enhorabona és la Santboiana, que va derrotar el Sitges 59 a 0 i també s'assegura una de les dues places que donen accés a la DHC. El partit entre les sitgetanes i el Gòtics decicirà quin equip acompanya les del Baldiri Aleu al Grup 2.

El grup més obert és el 3, on tres equips tenen opcions de classificar-se. L'INEF Barcelona i el Poble Nou estan empatats a 7 punts al capdavant de la taula, i si guanyen els seus enfrontaments davant el CRUC/Cornellà i el GEiEG podran celebrar la participació a la lliga final.

Una victòria de les gironines (amb 4 punts) els valdria també per entrar a la DHC, i fins i tot un doble bonus per al CNPN, combinat amb el triomf del GEiEG i la derrota de l'INEF podria deixar les Ósses fora de joc.

La darrera jornada, aquest proper cap de setmana, ens depara moltes emocions.