La Copa Catalana de Sevens s'ha tenyit de blaugrana aquest dissabte. A la Feixa Llarga, el Barça va proclamar-se campió femení de rugby a VII després de superar per segon cap de setmana consecutiu tots els rivals.

Les culers van dominar sense problemes la tarda de dissabte, guanyant a la fase de grups 37 a 0 l'INEF Barcelona i 54 a 0 el Gòtics en una demostració de força i qualitat. 

A l'altre grup, el BUC va patir més per arribar a la final, empatant a 5 el primer enfrontament amb el Poble Nou però derrotant el Sant Cugat 7 a 29, i gràcies a que van superar les vallesanes per més diferència que el CNPN (0 a 20), es classificaven per a la final.

En el partit definitiu el Barça va tornar a demostrar la seva superioritat i amb una gran actuació s'emportava el títol de la Copa Catalana de Sevens després de guanyar 0 a 27 al BUC.

A la Copa Argent, la incompareixença del CRUC/Cornellà va deixar tan sols tres equips participants: el GEiEG, el VPC Andorra i l'Hospitalet.

Els equips van protagonitzar uns duels molt ajustats, ja que cap va ser resolt per més de dues marques i va ser el GEiEG qui es va adjudicar l'Argent de la Copa amb dues victòries per 10 a 21 contra les amfitriones i 10 a 5 davant les andorranes.

 

7
8