La Divisió d'Honor Catalana Vueling ja té quatre candidats per aixecar el títol. Després que Químic, Gòtics i Lleida aconseguissin els bitllets per a les eliminatòries la setmana passada, el Barça "Blau" tambés s'ha fet amb un aquesta jornada.

Els blaugrana van derrotar amb claredat el Sant Cugat "B" per 47 a 13 i escalaven fins la tercera posició de la taula amb 34 punts, obrint una escletxa ja insalvable per als Quebrantahuesos, l'equip que en setena plaça encara té opcions d'arribar als playoffs.

Mentrestant, el Químic i el Gòtics van fer la seva feina a domicili derrotant el Garrotxa-Banyoles i el Tarragona respectivament, mentre el Lleida i el CEU descansaven i jugaran el seu duel directe en la zona noble aquest diumenge (12.30h en directe per les TV locals i Xala.cat).

 

resultats J9 DHC Vueling

 

Amb aquests resultats, tan sols el Quebrantahuesos, els Cocodrils (després del triomf a Santa Bàrbara) i els Senglars (amb la victòria a casa contra els aragonesos) tenen opcions d'entrar a playoffs, tot i que depenen dels resultats del CEU i el Sitges, els conjunts que tanquen la zona de playoffs.

Pel que fa als equips de les primeres posicions, en les dues darreres jornades es decidirà quins acaben en primera i segona plaça (que donen accés directe a les semifinals), doncs s'enfrontaran entre ells.

El Lleida rebrà el Gòtics la jornada 10 i visitarà el Barça en la darrera, el CEU després del partit a Lleida jugarà el derbi barceloní davant el Barça, i Gòtics i Químic s'enfrontaran en l'últim partit de la fase regular.

D'aquesta manera, les dues últimes jornades de la DHC Vueling ens deparen emocions fortes amb moltes possibilitats obertes en la zona playoffs.