La segona volta de la Divisió d'Honor Catalana Femenina ja s'ha posat en marxa aquest cap de setmana. A la Teixonera, la Mar Bella i la Foixarda, la millor lliga femenina ha superat ja la meitat de la fase regular amb els triomfs de Barça, Santboiana i Sant Cugat "B".

Una cosa no ha canviat a la competició: el Barça n'és el líder indiscutible. Les blaugrana van sumar la sisena victòria consecutiva gràcies a la contundent victòria per 79 a 0 davant l'INEF Barcelona.

Les culers van exhibir-se amb tretze assajos i segueixen intractables, havent sumat 29 dels 30 punts possibles. Les noies d'Aroa González mantenen la seva trajectòria impecable i s'han assegurat ja una plaça a les semifinals quan encara resten quatre jornades de fase regular.

273528209_5308302119181509_277388977677122414_n

L'equip que intenta seguir el ritme del Barça és la Santboiana, que a la Foixarda va derrotar el Gòtics 19 a 46 per sumar la tercera victòria consecutiva. El conjunt del Baldiri Aleu va encarrilar el triomf a la primera meitat, marxant a vestidors amb un 14 a 27 favorable.

Tot i que a l'inici de la segona part un try d'Alba Adesanya va apropar el Gòtics a menys d'un assaig de distància, les visitants van rematar la feina amb les marques de Lucia Hernández, Anna Puig i Olga Martínez, fent-se fortes a la segona posició de la taula amb 21 punts.

Per últim, en la lluita per arribar als playoffs el Poble Nou i el Sant Cugat "B" es trobaven a la Mar Bella. Les vallesanes van quadrar un partit molt complet, avançant-se a la primera part amb els assajos de Sara Buetas i Rita Hinojosa.

A la represa Júlia del Val va ampliar la distància, i malgrat la marca de Maria Campos que apropava les locals, el Sant Cugat va sentenciar amb dues anotacions més fins el 7 a 31 i superava el Poble Nou a la taula classificatòria i per situar-se tercer de la DHC.