Els propers 7 i 8 de gener la Federació Catalana de Rugby impartirà un clínic dirigit als entrenadors de la mà de Germán Fernández, Director de Formació del Unión Argentina de Rugby (UAR).

El coach de la UAR ha format part de l’equip tècnic dels Pumas en dos mundials i és considerat com un dels artífexs del joc que practica l’Argentina.

Format com a jugador a l’Olivos RC, Germán Fernández és integrant de l’staff de la UAR des del 2008 i ha estat un dels responsables que la professionalització del rugby argentí hagi portat els Pumas a competir al més alt nivell. També va ser director de coaching durant 5 anys al Club Atlético de San Isidro, un dels principals clubs de l’Argentina.

Amb aquest brillant currículum com a carta de presentació, la Federació Catalana de Rugby ofereix la possibilitat, a aquells qui ho vulguin, d’assistir a les dues sessions que Germán Fernández impartirà a Catalunya.

Les sessions seran el dimarts dies 7 i 8 de gener de 2020 a Barcelona (al vespre, hores encara per concretar) amb els següents temes:

    - Dimarts 7 de gener: Estratègies didàctiques per ensenyar millor

    - Dimecres 8 de gener: Actualització de l'ensenyament de les destreses

El preu del clínic és de 60 euros. Pel que fa al mètode de pagament, cal fer una transferència de 60 euros abans del dia 24 de desembre (posant d’assumpte “clínic” i afegint el nom i el cognom) al següent número de compte: ES31 2100 1107 3002 0008 9507.

Us podeu inscriure al següent formulari: https://forms.gle/kBAWDgb4TtYsCNTR8