Amb els equips preparant-se per la tornada a la competició de la Divisió d'Honor Catalana masculina i femenina, és molt important que clubs, jugadors, entrenadors i staff segueixin al peu de la lletra les normatives.

Per tal de poder practicar amb seguretat el nostre esport, la Federació Catalana de Rugby ha elaborat un protocol (Protocol Covid-19 FCR) amb les guies que s'han d'aplicar en entrenaments i partits.

Tota la documentació necessària relacionada amb la Covid-19 està disponible al web de la Federació des de fa mesos a la pestanya "Més Rugby - Documentació Covid-19", i també us la deixarem disponible aquí.

Cal recordar que la documentació indispensable pel que fa als partits és:

- Protocol Covid-19 FCR: És indispensable per part dels clubs i del responsable Covid de cada club llegir-se i seguir el protocol establert per la FCR.

- Annex Protocol Covid-19: Annex en què s'explica els procediments per als enfrontaments (com i quan s'han de fer els tests d'antígens i mesures per al dia de partit).

- Plantilla de resultats tests Covid-19: Tal i com dicta el protocol, cal enviar a la FCR aquesta plantilla plena amb els resultats dels jugadors i membres de l'staff que participaran en l'enfrontament del cap de setmana, el divendres abans com a tard. 

- Autorització de test: Cada jugadora ha d'omplir aquest document signat i entregar-lo al club perquè aquest pugui realitzar el test d'antígens i compartir el resultat amb la FCR.