El camp de rugby de Vic tornarà a ser l'escenari de la Trobada d'Escoles de Rugby de Catalunya. Després de dues temporades amb restriccions per la pandèmia, les escoles dels clubs podran tornar a reunir-se en una gran trobada per tancar la temporada.

Les instal·lacions on juguen els Crancs de l'Osona RC acolliran els equips S6, S8, S19 i S12 dels diferents racons de Catalunya en un matí en què el rugby formatiu d'escoles serà el protagonista.

Els nens i nenes gaudiran des de les 10h del matí de diumenge del seu esport amb múltiples partits repartits en els diferents camps de la zona esportiva de Vic (Carrer d'Antoni Vilà i Cañellas).

A més dels partits, la trobada oferirà un tercer temps, una zona village amb stands de diferents productes osonencs o un espai de photocall perquè els més petits de l'ovalada catalana tinguin un record del dia.

El comiat del 2021/22 suposarà l'adéu a la temporada en què les escoles de rugby han tornat a jugar sense restriccions i també aquella en què les llicències d'escola han pujat en nombre de participants.

Ens veiem diumenge!