Dissabte comença la Copa Primavera

Una altra copa en joc

Un cop finalitzades totes les competicions femenines, la Federació Catalana de Rugby ha tornat a organitzar la Copa Primavera, un torneig en format d'eliminatòria a partit únic per a aquells equips que volen continuar amb la competició.
Fins a vuit conjunts s'han inscrit al torneig, cinc de la Divisió d'Honor Catalana (GEiEG, Poblenou, Santboiana, Gòtics i Castelldefels) i tres de la Primera Catalana (INEF-Hospitalet, Sitges i Terrassa-Martorell-Anoia) que jugaran els quarts de final ja aquest dissabte. Els guanyadors dels quarts competiran per aixecar el trofeu de campions en la copa Or, mentre que els perdedors jugaran per la cinquena plaça en la copa Argent.
Així, les semifinals se celebraran el següent cap de setmana, del 30 i 31 de març, mentre que la final es disputarà el 13 o 14 d'abril. En totes les eliminatòries inclosa la final, l'enfrontament es jugarà a casa del pitjor classificat en la fase de lliga regular (si s'enfronten un equip de Primera contra un de DHC, es jugarà al camp de Primera).
Així doncs, aquest és el quadre de la Copa Primavera 2019:
Imagen1

logo NUEVO fedeRACIO CATALANA RUGBY fondo NEGRO

Contacta amb nosaltres