Per segon any consecutiu, un dels millors entrenadors del panorama internacional serà a Catalunya per impartir un clínic. L'argentí Daniel "el Huevo" Hourcade repeteix experiència a Barcelona i els dies 9, 10 i 12 de setembre oferirà als entrenadors que ho desitgin unes sessions magistrals de rugby.

Daniel Hourcade ha estat un dels artífex de l’eclosió i evolució de la selecció argentina de rugby dels darrers anys, essent nominat a Millor Entrenador de l’any 2015 per Planet Rugby i aconseguint la quarta posició al Mundial d’Anglaterra 2015. Actualment és el Director Tècnic de Sud-amèrica rugby.

 

Les sessions és realitzaran els dies 9,10 i 12 de setembre de 19 a 22 hores a les instal·lacions de l'INEFC Barcelona (Avinguda de l'Estadi 14, Barcelona), estan dirigides als entrenadors totes les categories (formació i sènior) i consistiran en:

- Dilluns 9 (de 19 a 22h): Skills: Recepció i passada i Duel

- Dimarts 10 (de 19 a 22h): Defensa en el moviment general del joc

- Dijous 12 (de 19 a 22h): Atac des dels re-llançaments: Cèl·lules i semi-atacs

El preu d’aquest clínic és de 60 euros per als 3 dies (en cas d'assistir a menys dies no es redueix el preu) i per apuntar-se cal omplir el següent forumlari:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf1dn4zDMP9Z4bomMKKET7czk3sabG90LNPLFGBullMjCF_lw/viewform

No et perdis l'oportunitat d'aprendre d'un dels millors, tens fins el 6 de setembre per apuntar-t'hi!