La Federació Catalana de Rugby us ofereix els propers 13, 14 i 15 de maig la possibilitat de fer el Curs per a Entrenadors de Level 1 de la World Rugby.

Aquest curs està dirigit a entrenadors-educadors que vulguin estar qualificats per responsabilitzar-se de grups o equips d'escoles de rugby, tant municipals com de club, a més d'obtenir coneixements necessaris per conduir aquests grups i ser capaç de planificar i desenvolupar una sessió de manera eficaç.

Inscriu-te aquí.

Hi ha un mínim de 15 places i un màxim de 25. Si es superessin les 25 places ofertades és donarà preferència a les primeres dones inscrites i posteriorment a un mínim d'un inscrit per club fins a omplir les 25 places.

Quan i a on es durà a terme? Divendres 13, dissabte 14 i diumenge 15 de maig, al Baldiri Aleu de Sant Boi de Llobregat. 

Format: 16 hores de classes presencials, teòric – pràctic. Comença a les 16 hores i finalitza a les 20 hores el dia 13 de maig. El 14 de maig de 10h a 14h i de 16h a 20h. El diumenge 15 de maig començarà a les 10 hi finalitzarà a les 14 h.

Titulació: En finalitzar el curs adequadament s'otorgarà el Diploma d'Entrenador L1 de la World Rugby. El curs també habilita per a la Categoria de Monitor per a jugadors de rugby menors de 12 anys.

Preu: 150€

Inscripcions: El termini de preinscripció finalitza el diumenge 24 d'abril i per fer-ho s'ha d'omplir el següent formulari. L'únic requisit necessari per apuntar-se és ser major de 16 anys.