El proper cap de setmana del 6, 7 i 8 de maig es durà a terme a Sant Boi de Llobregat el curs de Nivell 1 de Força i Condicionament físic de la World Rugby per a entrenadors i preparadors físics que estiguin interessats en millorar les capacitats condicionals i coordinatives dels seus esportistes.

El curs està orientat als entrenadors que vulguin formar-se per poder contribuir a desenvolupar la capacitat de preparar físicament als esportistes de rugby en l'etapa inicial (menors de 12 anys), formació (menors de 18 anys) i rendiment (esportista adult).

Inscriu-te aquí.

Hi ha un mínim de 15 places i un màxim de 25. Si es superessin les 25 places ofertades és donarà preferència a les primeres dones inscrites i posteriorment a un mínim d'un inscrit per club fins a omplir les 25 places.

Quan i a on es durà a terme? Divendres 6, dissabte 7 i diumenge 8 de maig, al Baldiri Aleu de Sant Boi de Llobregat. 

Format: 16 hores de classes presencials, teòrico-pràctiques. Comença el divendres a les 16 hores i finalitza a les 20 hores, el dissabte, de 10 a 14h i de 16 a 20h, i el diumenge de 10 a 14h.

Titulació: En finalitzar el curs adequadament s'otorgarà el Diploma World Rugby Level 1 de Força i Condicionament.

Preu: 100€

Inscripcions: El termini de preinscripció finalitza el diumenge 24 d'abril i per fer-ho cal omplir el següent formulari. L'únic requisit necessari per apuntar-se és ser major de 16 anys.