La Federació Catalana de Rugby realitzarà el proper dissabte 25 de novembre un curs d'Entrenadors i Facilitadors de Rugby Inclusiu dirigit a aquelles persones que vulguin poder incloure jugadors amb i sense discapacitat a la pràctica del rugby amb contacte.

A més, el curs dotarà d'una millor comprensió dels plans de formació de l'esportista d'un equip inclusiu de la Federación Espanyola de Rugby.

Per realitzar la preinscripció ho podeu fer en aquest link: https://forms.gle/rALE7Wg1B96EkCkv5

Hi ha un mínim de 15 places i un màxim de 25 per ordre rigorós d'inscripció formalitzada. El format és de 8 hores de classes presencials, teòrico – pràctiques. Es durà a terme dissabte de 09h a 13h i de 15h a 19h. 

El preu és de 25 euros i els qui el completin rebran una titulació que així ho acreditarà. L'únic requisit per apuntar-se al curs és tenir 16 anys com a mínim.

Per apuntar-vos cal omplir el formulari de l'enllaç i des de la federació us enviarem un email de confirmació i reserva de la vostra plaça. En aquell moment, haureu formalitzar la inscripció i s'enviarà informació complementària al curs.

Per a més informació contacta a través del mail competicio@rugby.cat

La FCR es reserva el dret de cancel·lar el Curs que correspongui, en cas de no comptar amb inscripcions suficients per dur a terme l'activitat.