Fotografia de Jaume Andreu

El proper dissabte 2 de desembre la Federació Catalana de Rugby en col·laboració amb la Federació Espanyola de Rugby impartiran un curs de Primers Auxilis de la World Rugby de nivell 1.

El curs es durà a terme de 10h a 14h i de 16h a 20h i té com a objectiu adquirir els coneixements bàsics i necessaris per ajudar als participants a la gestió de la lesió i avaluar si la gravetat és suficient per buscar ajuda especialitzada.

Els curs serà impartit per un Educador Medical World Rugby del panell de la FER i està orientat principalment a personal de primers auxilis (metges, infermers, fisioterapeutes...), però també poden participar-hi tècnics, delegats, directius, àrbitres...

El preu total del curs és de 75 euros. (Les dones que assiteixin a aquest curs el tindran bonificat dins del programa Mujer y Rugby de la FER i el CSD)

Per realitzar la inscripció cal omplir el següent formulari. Si és superessin les plaçes ofertades es donarà preferència al personal de primer auxilis dels equips de Divisió d'Honor i Divisió d'Honor "B".