La competició femenina sènior es reprendrà amb l'inici de la Copa Catalana. Degut a l'èxit en les inscripcions (18 equips), la Federació Catalana de Rugby ha decidit dividir la Copa en tres grups, segons la classificació aconseguida aquesta temporada (tant a la DHB com a la DHC).

Se celebraran, doncs, la Copa Or, la Copa Argent i la Copa Bronze, i cada una d'elles constaran de dos grups de tres equips que s'enfrontaran en una fase regular per cercar la classificació per a les finals, que seran el 6 de juny.

Cada equip jugarà un partit de local i un de visitant a excepció del conjunt de les Balears, que ho farà sempre a domicili. 

Així, a la Copa Or hi participaran el CR Sant Cugat, el BUC, el GEiEG, el Barça Rugby (AVRFCB), el Castelldefels-Santboiana i el Gòtics RC.

 

Copa Oro

 

La Copa Argent estarà formada pels següents equips: CN Poble Nou, CEU, INEF Lleida, VPC Andorra, INEF Barcelona i Balears.

 

Copa Argent

 

La Copa Bronze tindrà també la participació de sis equips: RC Sitges, RC L'Hospitalet, CR Carboners de Terrassa, Cocodrils RC, BUC "B" i Garrotxa-Banyoles RC.

 

Copa Bronze