La darrera jornada del Campionat Autonòmic S16 i S18 es presenta emocionant. L'estadi Baldiri Aleu serà l'escenari dels enfrontaments entre Catalunya i Madrid, que obriran a les 12h les seleccions S18 amb les càmeres de la Xarxa per retransmetre-ho en directe.

Per a aquest enfrontament, els de Jordi Justícia busquen el triomf per assegurar-se la segona plaça del Campionat S18, doncs Madrid ja s'ha assegurat matemàticament el campionat.

Aquesta és la convocatòria de la selecció catalana S18 (l'alineació la sabrem demà al matí degut a un dubte sobre un jugador):

CR Sant Cugat: Pablo Pérez, David Hinojosa, Marcelo Sirvent, Imanol Urraza, Teseu Camps, Josep Gruart, Sergio del Val, Álvaro García, Lluc Hinojosa, Félix Wiedemann, Noah Cánepa, Pau Gil, Álvaro de Vilar, Guillem Simó, Juan Esteban

UE Santboiana: Jordi Molina, Mario González, Pablo Maynadié

RC L'Hospitalet: Francisco Recalde, Aaron Valls

Gòtics RC: Itmar Colomé, VíctorCarbonell

RC Sitges: Luka Campos

CN Poble Nou: Oriol Riu

 

El "XV" titular de la selecció S16

Pel que fa al combinat S16, el conjunt entrenat per Gonzalo Beltrán busca acabar el Campionat Autonòmic el més amunt possible després que les derrotes davant València i Andalusia els privessin de competir pel títol.

Així doncs, a les 14h els infantils de la Ginesta rebran un Madrid encara imbatut que necessita el triomf per proclamar-se campió.

Aquesta és la convocatòria i el "XV" titular de la selecció catalana S16:

Alineacio S18 vs Balears_VF2