Les seleccions catalanes de rugby a VII es posen en marxa. Aquest cap de setmana les Bès7ies S16 es desplacen a Cullera i Tavernes (València) per disputar-hi el Campionat Autonòmic de sevens.

En categoria femenina, les Bès7ies S16 estan dirigides per Roser Borràs amb l'assistència de Sílvia Julià, i jugaran a Tavernes una fase de grups dissabte amb l'objectiu de classificar-se entre els vuit millors i així optar al títol.

Catalunya es troba en el Grup C (hi ha tres grups) juntament amb Castella i Lleó, Galícia i València "B" i disputarà dissabte el partit inaugural contra les gallegues a les 10h del matí. A les 12.44h s'enfrontarà al segon conjunt de València i tancarà la fase de grups contra les castellanes a les 15.50h.

En funció de la classificació, diumenge les Bès7ies jugaran els quarts de final a partir de les 9h del matí al mateix escenari de Tavernes de Valldigna.

Consulta tots els horaris i enquadraments aquí.

Per aquest Campionat Autonòmic, Roser Borràs ha confeccionat una convocatòria de tretze jugadores amb representació de nou clubs de Catalunya.

Aquestes són les seleccionades que jugaran com les Bès7ies S16:

 

Convocatòries Bès7ies (2)