La selecció catalana S14 està llesta per al repte d'aquest cap de setmana. El XV de la Ginesta dirigit per Mario Copetti es desplaça a les Tavernes de Valldigna (València) per disputar-hi el Campionat Autonòmic amb l'objectiu de seguir creixent com a grup.

Al campionat hi participen vuit seleccions, dividides en dos grups que jugaran una primera fase per intentar quedar primeres i així jugar la final.

Cada equip jugarà dos partits dissabte, el tercer de grup diumenge i el darrer per la final o per definir les posicions (3r i 4t, etc). Els partits tindran una durada de 24 minuts (dues parts de 12 amb un descans de quatre minuts). 

 

FOr1IiYXwBEz250

 

Enquadrada al Grup B amb Galícia, les Balears i Andalusia, la selecció catalana debutarà dissabte a les 12.20h davant els gallecs i jugarà el segon partit de dissabte contra les Balears.

El Grup B es decidirà diumenge, a les 10.40h, quan s'enfronti al vigent campió Andalusia. En cas de quedar primera de grup, la final es jugaria a Cullera (l'altra seu del Campionat) a les 13.10h.

El Campionat es podrà veure en streaming a través del canal de youtube de la Federació de Rugby de la Comunitat Valenciana.

Aquesta és la convocatòria de la selecció catalana S14 per al Campionat Autonòmic:

 

Convo u14 bona