El curs 2023/24 començarà d'una forma molt especial per a tots els seguidors i seguidores del rugby. I és que el dissabte 9 de setembre a la Foixarda, les seleccions catalanes sènior oferiran un doble partit contra Ucraïna com a part de la celebració del centenrari de la Federació Catalana de Rugby.

El primer plat serà el duel femení a les 16h, quan el XV de la Ginesta dirigit per Mario Sans jugarà contra la vigent campiona del Trophy de rugby a VII del passat mes de juny.

Tancarà la festa a les 18h la selecció catalana masculina de Diego Godoy i Paco Baena, que volen tornar a oferir un gran espectacle com el del passat mes de març en aquest partit amb la número 36 del món Ucraïna.

Compra les teves entrades

Per assistir als partits caldrà adquirir una entrada (vàlida per als dos enfrontaments) que costarà 5 euros per als menors de 14 anys i 10 per a la resta. Es podrà accedir a l'estadi de la Foixarda a partir de les 15h.

Adquireix-les ja a https://entradium.com/es/events/catalunya-ucrania-rugby i vine a la gran festa del rugby català que obrirà el curs 2023/24.