Cocodrils vs Gòtics "B" i Senglars vs Quebrantahuesos, les semifinals de Primera Catalana

Fotografia d'Adrián Fernández

La lliga més equilibrada

La Primera Catalana va celebrar aquest cap de setmana l'última jornada de la fase regular amb l'únic dubte sobre quin seria el quart conjunt que arribaria als playoffs. Badalona, Sabadell i Gòtics "B" eren els candidats per reclamar la darrera plaça que donava accés a les semifinals, i van ser els últims els que ho van aconseguir.
El conjunt barceloní va derrotar 7 a 34 el Sabadell a domicili, i amb la desfeta del Badalona a Torroella (44 a 17), s'adjudicava el quart graó de la Primera Catalana i el dret de jugar pel títol. Els Mamut se les hauran de veure amb el gran dominador de la lliga, els Cocodrils, que en la seva primera temporada com a federats han guanyat tots els enfrontaments a excepció d'un davant els Senglars.

senglars_fcb_ruigbycat

Els Senglars de Torroella són els vigents campions de la lliga / RC Senglars


L'altra semifinal també comptarà amb un nouvingut, ja que els Quebrantahuesos d'Osca jugaran per un lloc a la final al camp dels Senglars de Torroella, segons classificats de la competició. Aragonesos i catalans es van enfrontar a finals de gener amb un resultat favorable de 17 a 14 per als Quebrantahuesos.
Les semifinals es disputaran el cap de setmana del 6 i 7 d'abril a casa dels Cocodrils i dels Senglars respectivament, mentre la final se celebrarà el dissabte 13 d'arbil a la Foixarda.

logo NUEVO fedeRACIO CATALANA RUGBY fondo NEGRO

Contacta amb nosaltres