Cocodrils i Senglars disputaran la final de la Primera Catalana

Fotografia d'Adrián Fernández i Senglars de Torroella

El debutant contra el vigent campió

La Primera Catalana sabrà dissabte quin equip en serà el campió. En la final que se celebrarà a la Foixarda (part del Súper dissabte de rugby) a les 18:15h, els Cocodrils RC i els Senglars de Torroella jugaran una disputada final entre el primer i el segon classificat de la fase regular.

cocos_gotics_rugbycat

Cocos i Gòtics van protagonitzar un intens partit / Adrián Fernández


Arribar fins aquí no ha estat fàcil per a cap dels dos equips. Els primers en adjudicar-se el bitllet van ser els Cocodrils, que jugaven dissabte passat la semifinal davant el Gòtics "B" en el que va ser un ajustat i intens partit que va caure del bàndol verd per 15 a 10.
No va ser gaire més còmode per als Senglars plantar-se a la final. El conjunt de Torroella de Montgrí va protagonitzar un empatat duel amb els Quebrantahuesos aragonesos, fins el punt que la semifinal es va resoldre a la pròrroga amb un cop de càstig centrat per als Senglars que posava el 13 a 10 definitiu.
D'aquesta manera el Torroella es planta a la seva segona final consecutiva i defensarà el títol aconseguit la temporada passada davant els Spartans. Per contra, els Cocodrils jugaran per un títol en la seva primera temporada de federats. Els barcelonins tan sols han perdut un matx aquest curs, precisament contra els de Torroella.
torroella_rugbycat

Els Senglars defensen títol / Senglars de Torroella


Com a afegit a aquesta emocionant final, el partit s'emetrà en directe per la televisió de Costa Brava a partir de les 18:15h, en el que serà una oportunitat magnífica per mostrar un atractiu partit de rugby als aficionats a l'esport.

logo NUEVO fedeRACIO CATALANA RUGBY fondo NEGRO

Contacta amb nosaltres