El plat fort de la Divisió d'Honor Catalana Vueling es començarà a servir aquest cap de setmana quan arrenquin els playoffs de la millor competició masculina.

Les eliminatòries per al títol de la DHC arrenquen a les Pistes Universitàries de la UB (dissabte 15h), on el tercer classificat, el CEU, rep el sisè de la taula, els Cocodrils RSV. Els dos rivals tenen un precedent molt recent, ja que la penúltima jornada de la fase regular els va enfrontar amb un resultat favorable als barcelonins per 31 a 17.

En aquests quarts veurem un clàssic dels playoffs, un CEU que tan sols ha perdut dos partits, enfrontar-se a un debutant com els de Viladecans, que s'han classificat "in extremis" guanyant només dos enfrontaments.

L'altra eliminatòria ens porta un partit extremadament igualat: el Químic, quart, contra el Barça Blau, cinquè. El derbi de la Teixonera (dissabte 20h) ens brinda dos equips empatats a 24 punts que han guanyat el mateix nombre de partits, cinc.

Com en l'altre duel, Químic i Barça tenen un precedent molt proper, ja que els dos conjunts van enfrontar-se en la darrera jornada de lliga amb resultat favorable per als blaugrana (12 a 40).