Fotografia de Manel Mudarra

El camp de rugby de Cervelló va ser escenari aquest diumenge del primer Campionat de Catalunya Femení de les categories formatives S16 i S14.

Sorgit de la idea de fomentar els partits de competició per a les noies d'entre 12 i 15 anys entre elles, la Federació Catalana de Rugby va organitzar aquest triangular en què hi van participar vuit clubs.

Per una banda van jugar plegades el CR Cervelló, la UE Santboiana i el RC Vilafranca, que van quedar en primera posició. En segona plaça va quedar el combinat format per BUC, INEF Lleida, Anoia RC i SEL Vilanova, i per últim el RC Sitges va quedar tercer participant en solitari.

Més enllà dels resultats, però, la gran notícia és que es pugui celebrar un matí així amb partits d'equips formats íntegrament per nenes i noies d'edats tan joves, una mostra de la bona direcció i salut que té el rugby femení a la base dels nostres clubs.

Una iniciativa que s'afegeix a les trobades d'escoles i de categories que periòdicament organitza la FCR per a nenes i noies de tots els equips de Catalunya.