La victòria de la selecció catalana sènior a Madrid va eclipsar el que havia passat uns minuts abans al Ramón Urtubi, i és que el conjunt S18 femení havia passat per sobre de les madrilenyes amb un contundent 0 a 48.

El conjunt de Roser Borràs viatjava a la capital espanyola amb l'objectiu de derrotar l'equip madrileny, i des del xiulet inicial va deixar clar que es trobava un graó per sobre de les seves rivals.

Amb un rugby directe, ràpid i plàstic, Catalunya va marcar el ritme del partit, estrenant el marcador al minut 8 amb un try de Gemma Silva i seguint fins la mitja part amb quatre assajos més (Abril Camacho, Paula Garzón i Laia Mis en dues ocasions).

Amb el 0 a 31 es reiniciava el partit a la segona part, que arrencava amb una altra marca catalana de la pilar Jana Gómez. En un segon temps més pausat, Catalunya va aconseguir dos assajos més, de Rita Hinojosa i Clàudia Peña, fins arribar al 0 a 48 definitiu.

Amb aquest magnífic resultat Catalunya aconseguia el bitllet per a la final del Campionat Autonòmic, que les durà a jugar contra València, a Barcelona, el 26 de febrer.

Amb un mes per davant, l'equip dirigit per Roser Borràs i Alberto Montero prepararà amb il·lusió aquesta cita, que poria suposar aixecar un títol davant de la seva afició.