El gran matí de rugby a la Foixarda va arrencar amb la selecció catalana S18 femenina. Les noies de Roser Borràs donaven el tret de sortida al diumenge de seleccions rebent Castella i Lleó, que venia de perdre per poc a casa davant Madrid.

De fet les castellanes van sorprendre en els primers compassos d'enfrontament, avançant-se al minut 5 amb un try de Matilda Toca. L'assaig visitant va posar en alerta el combinat de la Ginesta, que en deu minuts va anotar dos assajos (Iris Egea i Paula Garzón) per manar 12 a 5.

Tot i les oportunitats d'unes i altres, la primera part no va veure cap altra marca, i en els primers minuts de la represa Castella encara va donar les últimes fuetades de resistència.

El joc català, però, es va imposar amb claredat al segon temps, i amb dos assajos més de Garzón, un d'Esther Moraleda i el darrer d'Abril Camacho van sumar fins el 36 a 5 definitiu.

La victòria catalana dibuixava un somriure al rostres d'unes jugadores que viatgen a Madrid dissabte que ve amb plena confiança de tornar amb el triomf i així plantar-se a la final del Campionat Autonòmic.

Acta del partit