Fotografia de Juan Carlos Rodríguez

Diumenge va ser un dia rodó per a les seleccions catalanes, doncs després del triomf de la S16 va arribar el torn dels cadets a Valladolid.

L'equip de Jordi Justícia venia de guanyar 45 a 5 a les Balears mostrant molta solidesa, i davant Castella i Lleó va ser la defensa la que va propiciar un nou triomf als catalans.

I és que a falta d'encert en atac, va ser la constància i l'agressivitat defensives les que van permetre als visitants endur-se un ajustat triomf per 6 a 11 en un matí fred a terres castellanes.

CESA XV S18 Castilla y León - Cataluña Noviembre 2019-174

Triomf sofert

Va ser la capacitat de sacrifici la que va donar a Catalunya els 4 punts ahir en un enfrontament que va arrencar amb el cop de càstig local d'Alejo Garrote que posaa el 3 a 0 al marcador.

La resposta catalana va arribar també a través del peu, en aquest cas del centre Pablo Maynadié, per partida doble, deixant un agònic 3 a 6 al descans.

Tot i que la segona meitat s'estrenava amb el primer try del partit (del talonador Josep Gruart), al minut 47 Garrote tornava a transformar un xut entre els tres pals per dibuixar el 6 a 11 en l'electrònic.

Aquest resultat no va variar i al final del partit Catalunya va poder emportar-se 4 punts que la situen en segona posició del Campionat Autonòmic, just per sota de Madrid que en té 10. Els de Jordi Justícia treballaran per sumar una nova victòria en el seu proper desplaçament, el cap de setmana del 21 i 22 de desembre, a València.

Acta del partit

Classificació Campionat Autonòmic S18 (entre parèntesis la diferència de punts anotats i encaixats):