Catalunya S18 femenina posarà aquest cap de setmana punt i final a la temporada. La selecció dirigida per Roser Borràs celebrarà dos enfrontaments per tancar el curs de rugby a XV S18 femení.

Per una part es jugarà el partit pel tercer lloc amb Andalusia diumenge a les 14h a Alcobendas (Madrid). L'enfrontament se celebra a mig camí pels problemes que ha tingut la federació andalusa de muntar una expecidió cap a Catalunya, i la Federació Catalana de Rugby ha accedit a jugar a Madrid tot i que per normativa li tocava jugar a Catalunya.

Per altra banda, una segona selecció S18, anomenada de Desenvolupament, jugarà un partit amistós a Lleida contra el conjunt de Navarra. 

Aquest duel de dissabte a les 15h a la Caparrella, servirà per donar minuts de joc a les jugadores que no n'han tingut en els duels contra Castella i Lleó i Madrid del Campionat Autonòmic però que han treballat amb el grup els passats mesos.

Així doncs, aquests dos partits posaran el llacet a la feina feta des del mes d'octubre pel grup entrenat per Roser Borràs i Alberto Montero.

Aquestes són les convocatòries dels partits:

 

Añadir un subtítulo (13)
8