La selecció catalana S16 obre demà (16h al Nou Santa Bàrbara de Sitges) la jornada de seleccions amb l'enfrontament contra València.

El conjunt entrenat per Santi Monteagudo i Jean Luc Trogno té un objectiu clar: seguir amb la bona dinàmica de joc i resultats iniciada a la segona jornada del Campionat Autonòmic quan van derrotar Andalusia 32 a 17.

Els infantils de la Ginesta van dominar l'enfrontament de cap a peus, atacant amb velocitat i encert uns andalusos obligats a defensar-se pràcticament tot el partit.

Davant València, els catalans es trobaran un conjunt sòlid en atac i en defensa que ve de perdre de només 4 punts contra Madrid i que en l'estrena del Campionat va derrotar Castella i Lleó per 6 a 35.

Amb 6 punts, els valencians en tenen 2 més que Catalunya, i per tant una victòria de la selecció quadribarrada suposaria superar-los en la classifiació. Per aconseguir-ho, Monteagudo repeteix alineació amb dues excepcions, els terceres línies Adur Casares i Marçal Carreras entren al XV titular en substitució de Davit Getiashvili i Manu Castellanos, que començaran a la banqueta.

El partit entre Catalunya i València es podrà seguir en streaming al canal de youtube de la Federació Catalana de Rugby.

Aquesta és l'alineació i la convocatòria de Catalunya S16:

 

copnvoc s16