El Baldiri Aleu acomiadarà diumenge el Campionat Autonòmic quan les seleccions catalanes S16 i S18 rebin Castella i Lleó a les 10h i a les 11.45h.

Aquesta serà la cinquena jornada del campionat, en què el combinat S16 buscarà la quarta victòria consecutiva per assegurar-se la segona plaça després que Madrid es coronés campió en el quart partit.

Per altra banda, la selecció S18 lluitarà per aconseguir el primer triomf després de les derrotes a Madrid i davant d'Andalusia i València. Els cadets no van poder disputar el partit a Mallorca de fa dues setmanes per culpa de casos de covid entre els mallorquins i diumenge volen estrenar la columna de victòries.

Les convocatòries de les seleccions no les coneixerem fins demà, quan els jugadors i cos tècnic es faran els tests d'antígens corresponents.

El partit entre Catalunya i Castella i Lleó S16 es podrà seguir a partir de les 10h pel canal de youtube de la FCR, mentre el matx de les seleccions S18 es retransmetrà en directe per Xala.cat i l'app de xala a les 11.45h.