Fotografia de Javier López de Haro

La segona jornada del Campionat Autonòmic arriba a casa nostra. Concretament al Baldiri Aleu, on diumenge les seleccions catalanes S18 i S16 buscaran el primer triomf del torneig davant d'Andalusia.

El primer en jugar serà el conjunt S16 a les 11h, amb la intenció de recuperar les bones sensacions de la primera meitat a Madrid i arreglar les errades de la segona meitat, que li van costar la derrota per 38 a 12 al Ramón Urtubi.

En una situació similar es troben els S18. El combinat dirigit per Jordi Justícia marxava al descans amb un ajustat 15 a 10 en contra però acabava perdent 27 a 10 contra un Madrid tàcticament més encertat i aquest diumenge a les 13h, en directe per Xala, intentarà refer-se de la derrota.

Pel que fa al rival, tant la S16 com la S18 d'Andalusia arriben plenes d'optimisme després de vèncer els dos partits contra les Balears per uns amplis 61 a 0 i 74 a 0 i de ben segur voldran seguir amb la bona dinàmica.

Diumenge, doncs, Sant Boi de Llobregat ha de ser el lloc on comenci la remuntada de la selecció catalana en aquest Campionat Autonòmic.