Catalunya perd davant Andalusia en un final cruel

Mala fortuna en el final

La selecció catalana femenina va patir una nova derrota dissabte a la Mar Bella. El conjunt de la Ginesta va caure 20 a 22 en un final de partit cruel per a les dones de Graham Smith, que van encaixar un assaig de Laura Delgado al minut 78 que els prenia la victòria.
Abans, els espectadors de la Mar Bella van assistir a un partit d'anada i tornada amb constants alternatives en el marcador. La primera en anotar va ser la segon centre santcugatenca Eli Segarra, qui al minut 10 de partit posava el 5 a 0. Poc després del quart d'hora d'enfrontament, però, l'andalusa Jessica Arana empatava el matx.
Sense trenar un bon joc, Catalunya va ser capaç de tornar a posar-se per davant gràcies a la marca de Carla Rodríguez al minut 23, contrarrestat altra vegada per Andalusia a la mitja hora amb un try de Paula Ruiz.

58419368_2164479616973180_5208662961920409600_o

Carla Rodríguez va anotar un assaig a la primera part / Jaume Andreu

Amb l'empat a 10 es reprenia el partit al camp del Poble Nou, i altra vegada les catalanes prenien la iniciativa quan Alexandra Castillon als 2 minuts dibuixava el 15 a 10 en el marcador. Així es va mantenir el resultat fins el 58, quan Julia Castro va equilibrar la balança.
Amb el 15 a 15 es va arribar a un tram final d'enfrontament boig que va poder caure de qualsevol costat. L'eufòria provocada per l'assaig d'Alysha Stone al minut 73 no va durar gaire, doncs al 78 Delgado plantava l'ovalada a la base dels pals per posar-se per davant per primera vegada gràcies a la transformació posterior de Lola Gracia.
59203901_2164478806973261_2023097929069232128_o

Bea González en una acció del partit / Jaume Andreu

Amb aquesta amarga conclusió s'acabava el partit a la Mar Bella i la selecció catalana finalitza la fase de grups en tercera posició després de les derrotes a Galícia i davant Andalusia. El camí en aquest Campionat Autonòmic no s'ha acabat, però, doncs dissabte que ve Catalunya jugarà contra el País Basc a Saragossa en un partit a vida o mort que servirà per decidir quin dels dos equips es manté en la primera divisió del Campionat i quin cau a la competició "B".