Fotografia de FCR

Una jugada, una marca, va ser la diferència perquè la selecció catalana S14 no s'endugués la copa de campions cap a casa.

I és que Catalunya S14 va quedar segona al Campionat Autonòmic disputat a Sevilla aquest passat cap de setmana, que es va decidir en l'últim partit que va enfrontar Madrid i el XV de la Ginesta i que es van endur els castellans per 7 a 12  tot i que els de Marc Sentís van tenir l'oportunitat de guanyar el partit en les darreres possessions.

No es va tenir l'encert i la fortuna per fer-ho, i la segona plaça servirà de lliçó i aprenentatge per al jove grup que gaudia d'una de les primeres experiències competitives de la seva trajectòria esportiva.

5

Durant aquest torneig, en què es jugaven partits de 34 minuts, Catalunya havia anat de menys a més, perdent el primer partit 5 a 0 contra Andalusia però guanyant els dos següents amb autoritat: 29 a 0 a València i 24 a 7 a Castella i Lleó.

D'aquesta manera, el conjunt català sumava 11 punts al final del Campionat, 5 menys que Madrid i 1 més que Andalusia i posava punt i final a la temporada de seleccions de rugby a XV, que s'ha tancat amb un balanç molt positiu: tres títols de campions (seleccions S16 mixta i femenina i S19 femenina) una tercera posició (selecció S18) i la segona plaça de la S14.