El rugby femení català afronta aquest cap de setmana dues fites clau, o més ben dit, dues finals de Campionat Autonòmic. Les seleccions sènior i S18 femenines competiran pels títols de les seves competicions en un cap de setmana que pot ser històric.

En primer lloc, la selecció femenina S18 rep València al Nou Santa Bàrbara de Sitges, dissabte a les 12.30h en la final del Campionat Autonòmic S18.

Les noies de Roser Borràs han guanyat els partits davant Castella i Lleó (36 a 6) i Madrid (0 a 48) i ara volen endur-se el Campionat que enguany ha estrenat format en categoria S18.

Per altra banda, la selecció sènior viatja fins a Sevilla per preparar la final del Campionat Autonòmic amb Andalusia, que es jugarà diumenge a les 12h a la Cartuja.

El conjunt dirigit per Mario Sans torna a una final per primera vegada des del 2017 gràcies als triomfs davant Castella (41 a 7) i Madrid (25 a 27) i intentarà prendre-li la corona de campiones a les andaluses.

La final en categoria S18 es podrà veure en directe per xala.cat, mentre la sènior s'emetrà en streaming per la pàgina web de la Federació Espanyola de Rugby.