Mal inici de Campionat Autonòmic per a les seleccions catalanes S16 i S18 en l'estrena de la temporada oficial a l'Estadi Pilar Pons de Cornellà.

La vigent campiona Madrid visitava els combinats cadet i infantin de la Ginesta i va demostrar estar un graó per sobre de les nostres seleccions.

Els S16 van ser els primers en enfrontar-se als madrilenys, que ben aviat van posar-se per davant amb un try i un cop de càstig que els donava un avantatge de 0 a 10. Els assajos visitants es van anar succeïnt i amb quatre marques Madrid marxava al descans amb el partit resolt 0 a 36.

La segona meitat va veure una tímida reacció catalana, i amb els assajos d'Àlex Petit i Aday Perdomo en dues ocasions els de Santi Monteagudo van estrenar el marcador, que va acabar amb un clar 15 a 57.

El guió del partit dels S18 va ser bastant similar, amb Madrid anotant ben d'hora al minut 6 per agafar la iniciativa. Un segon assaig castellà deixava el marcador 0 a 14 al descans, i a la represa un cop de càstig i una nova marca visitant sentenciaven el matx.

Un try de Marçal Carreras retallava la distància (5 a 24), però Madrid no va desconcentrar-se en cap moment i assajava en dues ocasions més, que sumat a les marques de Pau Bernaldo i Víctor Pérez finalitzaven el duel amb un 15 a 38.

Així es posava punt i final a una primera jornada del Campionat Autonòmic amarga que cal deixar passar ràpidament per donar-li la volta quan el cap de setmana del 19 i 20 de novembre els quadribarrats viatgin a Andalusia per disputar el segon partit.