Catalunya, campiona del Campionat Autonòmic femení S18

Or a Cullera

Les jugadores de la selecció catalana S18 femenina van marxar de Cullera amb un somriure d'orella a orella. Catalunya S18 va desplaçar-se a la localitat valenciana per disputar-hi el Campionat Autonòmic S18, i després de quatre victòries el resultat va ser clar: el "XV de la Ginesta" és el just campió de la competició.
L'aventura va començar de la millor manera possible, derrotant dissabte de manera contundent Castella i Lleó per 22 a 0. Les catalanes van mostrar-se superiors en el primer partit del cap de setmana i van agafar confiança de cara al següent duel.
 
I és que el segon enfrontament els exigiria concentració i precisió a les noies de Roser Borràs, ja que se les veien amb Madrid. Castellanes i catalanes van oferir un empatat partit que tan sols va trencar-se amb una marca transformada catalana que va deixar el 7 a 0 definitiu per a les nostres i posaven les quadribarrades en una posició privilegiada per lluitar per l'or.

59301696_10157196133764288_3932836063285870592_n (1)

La selecció catalana S18, al complet


El segon i darrer dia de competició arrencava amb un altre dur rival: Andalusia. Les verdres van plantar cara a les catalanes, però tres assajos van servir per doblegar les andaluses, que van caure per 19 a 7.
L'últim partit davant València va tenir un resultat similar, 19 a 5, i servia per culminar definitivament el que ja s'intuïa: Catalunya era la mereixedora del triomf a Cullera. Les joves jugadores del "XV de la Ginesta" van aixecar la copa de campiones molt satisfetes de la feina feta durant mesos i de l'esforç i el bon rugby que van desplegar en el Campionat. D'aquesta manera, Catalunya suma el primer or de la temporada 2018/19.
classificacio_culleras18

logo NUEVO fedeRACIO CATALANA RUGBY fondo NEGRO

Contacta amb nosaltres