Matí de diumenge agredolç al Baldiri Aleu, amb una victòria i una derrota per a les seleccions catalanes en la segona jornada del Campionat Autonòmic. Si bé els S16 van obrir la jornada amb un brillant triomf davant Andalusia, els S18 es van encallar contra la defensa andalusa i van perdre 3 a 15.

Catalunya S16 brilla

Després de la desfeta a Madrid, la selecció catalana S16 volia refer-se i protagonitzar un bon partit a casa davant la seva gent.

Dit i fet; els infantils de la Ginesta van sortir al camp decidits a dominar l'enfrontament i de seguida el joc dinàmic dels de Santi Monteagudo es va imposar. Tancant els andalusos al seu camp, Oriol Marsinyac i Oriol Pérez van posar un 12 a 0 al minut 20.

La resposta dels visitants va ser contundent, doncs Miguel Bravo assajava en una de les poques ocasions dels verds i deixava un marcador de 15 a 7 al descans després d'un cop de càstig transformat per Marco Stefanidis.

La segona meitat va repetir els patrons de la primera: dues marques matineres de Ricard Pérez i Alifa Escofet i la resposta immediata rival amb dos assajos d'Alejandro Arana.

Amb el 25 a 17 i un quart d'hora per jugar-se, Catalunya va tornar a agafar el control del matx i tancava l'actuació amb el try de Tiziano Pelosso que posava el definitiu 32 a 17 i premiava la gran actuació dels jugadors catalans.

IMG-20211121-WA0020

Els S18 s'encallen al Baldiri

Frustració. Aquesta és la paraula que defineix el partit per als S18 de Catalunya. La selecció de Jordi Justícia va controlar la possessió i atacar durant més d'una hora de partit i tot i així va ser incapaç d'anotar ni un sol assaig.

Tot i que el partit començava amb el cop de càstig transformat de Jan Benito, els andalusos reaccionaven de la mà del seu capità Alberto Carmona, qui anotava un assaig i un cop de càstig per posar el 3 a 10 al descans.

La represa va portar encara més frustració entre les files catalanes: el XV de la Ginesta va tancar durant pràcticament mitja hora els andalusos a la seva 5 però no va ser capaç de superar ni en una ocasió la defensa verda.

Per contra, i després de molts intents, els visitants van aprofitar l'única ocasió de la segona meitat per anotar i endur-se el partit per 3 a 15.

Derrota dolorosa la que van encaixar els cadets, que buscaran contra València, el 18 de desembre, els primers punts del Campionat Autonòmic.