Dissabte serà el darrer dia de competició oficial per a les categories S16 i S18 d'aquesta temporada 2022/23, i el comiat es farà jugant a rugby a VII.

Campionat Or

I és que per posar punt i final al curs se celebrarà el Campionat Or al Nou Santa Bàrbara de Sitges en dos formats diferents; els S18 ho faran amb una lligueta i els S16 amb un mix entre fase de grups i playoffs.

Per al torneig S18 s'han apuntat cinc equips: el combinat SEL/Sitges/CRUC/VF, el Sant Cugat, el BUC i les seleccions de l'Aragó i de Catalunya, que aprofitaran aquesta Copa per preparar el Campionat Autonòmic.

Així doncs, el campió S18 serà el qui sumi més punts al final d'una lliga en què s'enfrontaran tots els equips una vegada amb un total de quatre partits per conjunt.

Els S16 començaran també amb una lligueta de fase de grups (dos grups de tres) i els dos primers classificats de cada grup jugaran les semifinals per al títol. Els grups els componen: Poble Nou, SEL Vilanova i Aragó (A) i Sant Cugat, Barça i Catalunya (B). Les Bès7ies, per tant, també participaran al Campionat S16.

 

290721085_5183486265072485_1649787070822274352_n

 

Campionat Argent

Els dos campionats d'argent (S18 i S16) es jugaran en dos camps diferents; els de l'Hospitalet de Llobregat i Granollers.

A la Feixa Llarga s'hi disputarà el Campionat Argent S18, amb sis equips participants que es dividiran en dos grups inicials en busca d'entrar a les semifinals. El grup A el formen Barça, Poble Nou i Tarragona, i el B l'Hospitalet, el SEL/Sitges/CRUC/SFV i els Senglars de Torroella. 

Els S16, en canvi, jugaran a la Font Verda de Granollers en quadre de competició clàssic: els quarts de final seran Tarragona vs Vilanova, Vilafranca vs Sant Cugat, Poble Nou vs Senglars i Barbarians Maresme vs Barça. Posteriorment es jugaran les semifinals i les finals tant dels guanyadors com dels perdedors dels quarts de final.